Πρωταράς: Ισχυρίστηκε ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση, αλλά τον “ξεσκέπασε” το δικαστήριο!

0
455
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
 

Βρετανός τουρίστας ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κύπρο αρρώστησε με αποτέλεσμα να ζητήσει αποζημίωση, ωστόσο στο δικαστήριο «ξεσκεπάστηκε» η απάτη του.

Σύμφωνα με τη σελίδα manchestereveningnews πρόκειται για τον 23χρονο Liam Royle, ο οποίος ζητούσε αποζημίωση από το ταξιδιωτικό γραφείο Jet2holidays, αφού ισχυρίστηκε ψευδώς ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον Πρωταρά έπαθε τροφική δηλητηρίαση και έχασε τις πέντε από τις επτά ημέρες των διακοπών που είχε πληρώσει.

Όμως, η πρώην σύντροφος του έδειξε στο δικαστήριο στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο 23χρονος όχι μόνο δεν ήταν άρρωστος κατά τις διακοπές του αλλά περνούσε πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, έδωσε στο δικαστήριο ένα βίντεο, στο οποίο ο 23χρονος χόρευε δίπλα από μια πισίνα. Τότε το δικαστήριο έκρινε ότι ο ισχυρισμός του Βρετανού ήταν αναληθής και τον υποχρέωσε να πληρώσει στην ταξιδιωτική εταιρεία £6,000.

Ο 23χρονος στους ισχυρισμούς του έκανε λόγο για σωματική βλάβη και απώλεια της απόλαυσης, λόγω της «ασθένειας», όμως στα αποδεικτικά που έδωσε η πρώην του φαίνεται ότι τη συγκεκριμένη ημέρα που ισχυριζόταν ότι ήταν άρρωστος,  πήρε ταξί και μετέβη στην Αγία Νάπα, ψώνισε από διάφορα καταστήματα και έφαγε σε γνωστό ταχυφαγείο.