Ποιός είναι ο γάμος της χρονιάς;

0
720

Και σου είπαμε, η Khloe Kardashian είναι σκληρό καρύδι και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα, ειδικά εάν η κατάσταση και οι -όποιες- συνέπειες της επηρεάζουν άμεσα την προσωπική της ζωή.

Όπως ήδη γνωρίζεις η reality star αποφάσισε να συγχωρήσει τον Tristan Thompson γι’ αυτήν του την παρασπονδία και αφού έκανε και την πρώτη της βόλτα ως νέα μανούλα, πήρε μία ακόμη σημαντική απόφαση.

Και κάπου εδώ διάβασε ξανά τον τίτλο για να καταλάβεις τι εννοούμε. Η Khloe εκτός του ότι συγχώρησε τον πατέρα της κόρης της, αποφάσισε να του δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας του εμμέσως πρόταση γάμου. Ναι, καλά διάβασες. Η star δεν δίστασε να του μιλήσει για γάμο, με την ελπίδα βέβαια όλο αυτό να δουλέψει και να μην προδοθεί και πάλι από τα γεγονότα.

«Οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως θα σκεφτόταν να του δώσει –και πως του έδωσε- μία δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί. Μετά το σκάνδαλο και την άτακτη συμπεριφορά του ως προς την ίδια ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όλοι ήλπιζαν πως θα τον παρατούσε. Όμως φυσικά εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο», αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο In Touch.

«Η Khloe δεν μαθαίνει ποτέ από τα λάθη της. Το ίδιο έκανε με τον Lamar Odom όταν την απάτησε και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη φορά. Νομίζει πως ο γάμος είναι η απάντηση στα προβλήματα της, ακόμη και αν του έχει καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να τον εμπιστευτεί ξανά», ανέφερε η ίδια πηγή.

Εμείς πάλι δεν ξέρουμε ακριβώς τι στάση να κρατήσουμε, απλά ελπίζουμε να μην την πατήσει και πάλι, γιατί πια έχει κι ένα παιδί να φροντίσει.