Ποιος Παραλιμνίτης ενδιαφέρεται να αγοράσει κανάλι

0
1914
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Εν αναμονή κύματος αλλαγών οι εργαζόμενοι στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: tothemaonline.com /  Ιωάννα Μάντζιηπα

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα tothemaonline.com, οι διαχειριστές του TVONE εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε σκέψεις σε ό,τι αφορά την διαχείριση.

Διαβάστε αυτούσιο το θέμα της εν λόγω ιστοσελίδας:

Η αλλαγή του ονόματος αλλά και η αποκοπή από την ιδιοκτήτρια εταιρία MEGA Ελλάδος, έφεραν ανακατατάξεις και διαφοροποίηση των όσων υφίσταντο πριν λίγα χρόνια.

Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την αγορά της διαχείρισης του TVONE εκδήλωσαν αρκετοί επιχειρηματίες, όμως οι διαχειριστές προχωρήσαν σε συζητήσεις εις βάθος με τρία πρόσωπα.

Η μια πρόταση προερχόταν από τους Νίκο Χρ. Παττίχη, ιδιοκτήτη του “Φιλελεύθερου” και (σ.σ τον Παραλιμνίτη) Γιώργο Κούμα, πρόεδρο της ΚΟΠ. Ξεχωριστές προτάσεις έκαναν ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, αλλά και ο Προέδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Όπως πληροφορούμαστε οι διαχειριστές έχουν δείξει την προτίμηση τους, καθώς οι πηγές μας αναφέρουν πως το κανάλι του Αρχαγγέλου θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββιδη. Πάντως, καθόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην Κύπρο στην τελετή εγκαθίδρυσης του Προέδρου Αναστασιάδη

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης αντάλλαξε ασπασμό με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και στη συνέχεια πήρε θέση δίπλα από τον γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Σε ό,τι αφορά την πώληση, οι επόμενες δέκα ημέρες είναι καθοριστικές, καθώς αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά του υπάλληλους, αρκετοί είναι αυτοί που προβληματίζονται για τι μέλλει γενέσθαι.

Αρκετοί είναι επίσης και αυτοί που κάνουν λόγο για αβέβαιο μέλλον, καθώς σε ό,τι αφορά τη θέση τους, αυτή θα κριθεί από τους νέους διαχειριστές.