Παραλίμνι: Υπογράφτηκαν συμβόλαια για την εγκατάσταση δύο γλυπτών

0
229

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Υπογράφτηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου μεταξύ του γλύπτη κ. Φίλιππου Γιαπάνη και του Δήμου Παραλιμνίου στην παρουσία των Προέδρων των Επιτροπών Έργων και Πολιτισμού αντίστοιχα, Δημοτικών Συμβούλων κ. Γιώργου Καρά και κ. Αναστάση Βλίττη η συμφωνία για τη φιλοτέχνηση, παράδοση και εγκατάσταση δύο γλυπτών στον Δήμο Παραλιμνίου.

Το έργο αποτελεί εισήγηση της Επιτροπής Τουρισμού με πρόεδρο τον κ. Λοΐζο Λοΐζου. Τα γλυπτά αφορούν τα δύο υφιστάμενα σιντριβάνια στον Πρωταρά, τα οποία θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες με το πρώτο να έχει θέμα «Ναυμαχία της Λεύκολλας» και το δεύτερο με θέμα « Η Συτζιά του Πρωταρά».

Η φιλοτέχνηση των δύο γλυπτών θα συμβάλει στον εξωραϊσμό και στην αναβάθμιση του χώρου όπου θα στεγάζονται τα γλυπτά, με αποτέλεσμα της ανάπλασης και της βελτίωσης των έργων στη Δημοτική πλατεία «ΛΕΥΚΟΛΛΑ» και Δημοτική Πλατεία «ΜΕΛΙΖΟΝΑ» στον Πρωταρά.