Οδηγός επιβίωσης Κοτσινοχωρκάτη/ισας για το τριήμερο του κατακλυσμού

0
3928

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
 

Tης Ζαφείρως Αναστασίου

Δε σχεδίαζα να γράψω άρθρο αλλά για το χατίρι της φίλης Μαρίας Λυσή όταν πήγα να πάρω μαγιό και λίγο η έμπνευση που είχα μπροστά στη θάλασσα, λίγο το τι περνάμε κάθε χρόνο αυτές τις μέρες με ώθησαν τελικά στο να το γράψω. Απολογούμαι για την καθυστέρηση…

Οδηγός επιβίωσης λοιπόν…

Καταρχάς ΥΠΟΜΟΝΗ!!! 3ήμερο είναι θα περάσει. Αν δουλεύεις βάλε το σταυρό σου και go! Αν πάλι δε δουλεύεις και σκέφτεσαι να πάεις παραλία ξαναβάλε το σταυρό σου!

Extra tip: Αγόρασε μία εικονίτσα της Αγίας Υπομονής! Κάνει θαύματα! Επίσης, θα έχεις κάποιον να λες τον πόνο σου όλο το καλοκαίρι. Επίσης, θα σε καθησυχάζει όλες εκείνες τις στιγμές που νιώθεις ότι θέλεις να σκοτώσεις πλάσμα!

Να θυμάσαι ότι ο πελάτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ γιατί πολύ απλά ο πελάτης μπορεί να είναι μα**κας!! Προσφέρουμε υπηρεσίες και ο κάθε εργαζόμενος απαιτεί πάνω από όλα ΣΕΒΑΣΜΟ!

Αν θα πας θάλασσα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! 1. Δε θα βρίσκεις να παρκάρεις! Και τα αυτοκίνητα θα είναι κάπως έτσι: Μερσεντές, μερσεντές, μερσεντές, audi, Saab, μερσεντές, μερσεντές και ούτο καθεξίς… (True Story – το έζησα σήμερα!) 2. Δε θα βρίσκεις κρεβατούι! 3. Δε θα βρίσκεις ούτε καν χώρο στην άμμο! 4. Δε θα βρίσκεις τόπο ούτε για να πλατσιουρίσεις πόσο μάλλον να κολυμπήσεις… Βαθιές Αναπνοές!!! Το πολύ πολύ βουτάς μες τη δωξαμένη που να πάεις περβόλι ολάν!

Μεν ξιτιμάζεις! Τουλάχιστον όχι out loud! (φωναχτά) Που μέσα σου ελεύθερα! Όταν θα πίσεις στην κίνηση πες το Πάτερ Ημών σε επανάληψη όσες φορές χρειαστεί. Και να θυμάσαι φίλε Κοτσινοχωρκάτη/φίλη Κοτσινοχωρκάτισσα, την Τρίτη όλα θα είναι καλύτερα…!

Εναλλακτικές λύσεις που προτείνει με αγάπη το zafeirenia είναι να αράξεις στο περβολούι σου ή στο εξοχικό!

Μία άλλη λύση είναι να πνίξεις τον πόνο σου στο ποτό. Φρουτένια Cider, Μπύρες, ούζα σε συνδυασμό με μια τηγανιά πατάτες & καραόλους μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση σου στο πι και φι!

Και μία τελευταία λύση πήγαινε απόψε στον Καρρά! Είναι το αντίδοτο για ΟΛΑ!!!

Στην εσχάτη ξεκίνα YOGA ρε παιδί μου..!

Και να θυμάστε πως κόσμος έρχεται και φεύγει αλλά εμείς είχαμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε εδώ…

ΥΣ. Αφιερωμένο στη φίλη Μαρία Λυσή την οποία ευχαριστώ για το discount στα υπέροχα μαγιό! Δώστε και εσείς το γυρό σας από το κατάστημα και δε θα χάσατε! Το ένα πιο ωραίο που το άλλο!

Αφιερωμένο στην Κυριακή Τσομαλλούρη και την Αθανασία στο περίπτερο γιατί χρωστώ τους το από παλιά και επειδή δουλεύουν αυτές τις μέρες τους αξίζει μια αφιερωσούλα!

Τέλος, αφιερωμένο στην Αντιγόνη που ενώ έγραφα το άρθρο εν όσο ήμασταν μαζί στην παραλία δεν επαραπονέθηκε μισό δευτερόλεπτο.

Πηγή: zafeirenia.com