Μητέρα τραυματία μαθητή: «Απαράδεκτο ότι μας έδιωξαν… Αξονικό μετά από πιέσεις» (video)

0
682

Απαράδεκτο χαρακτήρισε η κύρια Λουίζα Ιωάννου, μητέρα του μαθητή που τραυματίστηκε αφού έπεσε από τον πρώτο όροφο σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία, το γεγονός ότι δε θεωρήθηκε απαραίτητη η παραμονή του παιδιού της στο νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από το συμβάν.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση η κυρία Ιωάννου ανέφερε ότι κατά την πρώτη επίσκεψη τους στο νοσοκομείο Λευκωσίας εξέτασαν τον μαθητή και του έδωσαν εξιτήριο.

Όταν η ίδια ρώτησε τι έπρεπε να κάνει με τον μώλωπα που είχε στο δεξί του μάτι ο μαθητής, πήρε την απάντηση ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να του βάλουν κρέμα.

Από το νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα με την ίδια, αποχώρησαν στις 2:30 το μεσημέρι ωστόσο δέκα λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα μετέβησαν σε ιδιώτη γιατρό καθώς είχε ανησυχήσει αφού το παιδί της είχε φρικτούς πόνους στα πόδια.

Ο ιδιώτης γιατρός τότε, όπως ανέφερε η κυρία Ιωάννου, της είπε ότι το παιδί δε φαινόταν καλά καθώς ήταν χλωμό. Ακολούθως και μόλις ο μαθητής κάθισε για την εξέταση είπε, σύμφωνα με τη μητέρα του, στον γιατρό ότι «δεν ένιωθε καλά και άρχισε να κάνει εμετό, ίδρωσε και έγινε κίτρινος και μισολιποθύμησε. Τότε ο γιατρός του χορήγησε ορό και ειδοποίησε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο».

Κατά τη δεύτερη επίσκεψη του στο νοσοκομείο ο μαθητής υποβλήθηκε σε αξονικό και ενώ προηγουμένως, όπως ανέφερε η μητέρα του, είχαν προηγηθεί πολλά τηλεφωνήματα.