Με εγκεφαλικό ασθενής στην Πάφο… «καταγράφηκε» ως περιστατικό υπογλυκαιμίας

0
289

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Η μία δημόσια καταγγελία διαδέχεται την άλλη σε σχέση με τα κρατικά μας νοσηλευτήρια – Ασθενής με εγκεφαλικό διαγνώστηκε ως περιστατικό… υπογλυκαιμίας στην Πάφο – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας

Άλλη μία δημόσια καταγγελία έρχεται στο φως, ενισχύοντας την άποψη ότι το δημόσιο σύστημα υγείας στην Κύπρο χρήζει άμεσης βελτίωσης.

Eγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πολίτης στην Πάφο, «καταγράφηκε» από γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ως περιστατικό υπογλυκαιμίας. Λίγες μόνο μέρες μετά το τραγικό συμβάν με το θάνατο του 10χρονου Σταύρου στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωνσταντίνου μας αποκαλύπτει τη νέα υπόθεση.

Ο κύριος Κωνσταντίνου έκανε λόγο για παγιωμένες αντιλήψεις και συμπεριφορές από ορισμένους στα κρατικά νοσηλευτήρια που θα πρέπει να αλλάξουν. «Είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν», κατέληξε, καλώντας όλους να κατανοήσουν τη δύσκολη θέση που θα βρεθούν με την εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Σε σχέση με το περιστατικό, ο ασθενής ευτυχώς ζήτησε και δεύτερη γνώμη για να αποδειχθεί αργότερα μέσα από όλες τις εξετάσεις που ακολούθησαν, ότι είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πηγή: cyprustimes.com