Μαχαίρια, φυσίγγια και ρόπαλα εντοπίστηκαν στην κατοχή οδηγών σε χθεσινούς ελέγχους της Αστυνομίας

0
210

Προέκυψαν 231 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 313 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα

Οδικούς ελέγχους πραγματοποίησαν χθες μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ) Αρχηγείου, κατά τους οποίους μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν στην κατοχή οδηγών μαχαίρια, ρόπαλα και σιδερογροθιές.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν χθες βράδυ από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ) Αρχηγείου εντοπίστηκαν στην κατοχή 5 οδηγών και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

• 2 ρόπαλα

• 1 σιδερογροθιά

• 15 μαχαίρια

• 1 λέιζερ

• Αριθμός φυσιγγίων

Επίσης, κατά τους ελέγχους, εντοπίστηκε 15χρονος να οδηγεί δίκυκλο όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και πιστοποιητικού ασφάλειας και χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος, ενώ το όχημα του δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και καταγγέλθηκε για τα αδικήματα που διέπραξε, καθώς και για απείθεια.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν ένας οδηγός, ο οποίος οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού, ένας οδηγός φορτηγού για μεταφορά εκσκαφέα χωρίς κυκλοφορία και ένας οδηγός αρθρωτού οχήματος για οδήγηση στη λωρίδα ασφαλείας με 16 ΧΑΩ αντί 65 ΧΑΩ μεταφέροντας φορτίο (γεωργικό μηχάνημα) χωρίς άδεια, χωρίς φάρο και με κατεστραμμένα ελαστικά.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των εκστρατειών της τροχαίας παγκύπρια που έγιναν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, ελέχθησαν παγκύπρια 117 οχήματα και 76 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά, και προέκυψαν 231 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 313 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 12 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.