Κύπρος: Μαθητής έπεσε από 1o όροφο Γυμνασίου

0
636

Δεύτερο περιστατικό τραυματισμού μαθητή σε σχολείο στη Λευκωσία σημειώθηκε χθες το πρωί, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανό Λούη, μαθητής Γυμνασίου τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε από τον πρώτο όροφο του σχολείου του.

Τότε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι Ιατροί διέγνωσαν ότι είναι καλά και του έδωσαν εξιτήριο. Αυτή τη στιγμή, μετά από παραπομπή από ιδιώτη ιατρό, ο μαθητής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως διευκρινίζει ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, ο ιδιώτης ιατρός έχει διαγνώσει διάσειση και μώλωπες γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαίο να επιστρέψει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και να κρατηθεί για νοσηλεία.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, στο παιδί έχουν γίνει MRI και ακτινογραφίες, ενώ τα πράγματα, σύμφωνα με τον κύριο Κυπριανού, φαίνεται να βαίνουν καλώς.

Πάντως, μόλις έγινε το ατύχημα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει εφαρμοστεί το πρωτόκολλο, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων από τη διεύθυνση του σχολείου. Μάλιστα, είχε σταλεί Λειτουργός του Υπουργείο Παιδείας κοντά στο παιδί από την πρώτη στιγμή.

Τέλος, σύμφωνα με τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, αναμένεται να διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά τον άδικο χαμό του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, ο οποίος τραυματίστηκε στο σχολείο του στη Λάρνακα.

ΠΗΓΗ:sigmalive.com