ΚΥΠΡΟΣ: Φαντάρος φέρεται να πέταξε γάτο από ύψος

0
119
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Φρικαλέα πράξη φαντάρου, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του την Δευτέρα (16/4)το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, ο οποίος φέρεται να άρπαξε γάτο από τα πόδια και να τον έριξε με στο δρόμο από τρία μέτρα ύψος.

Ταυτόχρονα, το Κόμμα για τα ζώα, αναφέρει ότι κατέχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα παραδώσει στους αρμοδίους.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

H εμπιστοσύνη και η υποτακτικότητα που έδειξε γάτα σε στρατιώτη της εθνικής φρουράς, δεν στάθηκαν δυνατά να τον αποτρέψουν από την αποτρόπαια πράξη του. Ακάθεκτος, άρπαξε το ζώο από τα πόδια και το έριξε με μανία έξω στο δρόμο από τρία σχεδόν μέτρα ύψος.

Ντροπή και πάλι τροπή αγαπητέ φίλε φαντάρε γι αυτή την αποτρόπαια πράξη σου. 
Μόνο ντροπή νιώθουμε γι αυτό το οποίο έκανες, και μάλιστα ένας νέος ο οποίος θα έπρεπε να είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για ιδανικά όπως την αγάπη, το σεβασμό και τη συμπόνια.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου έχει στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα παραδώσει στους αρμοδίους και θα αναμένουμε τις ανάλογες ποινές εάν προκύψουν τα οποιαδήποτε αδικήματα. 
Απευχόμαστε να δούμε στο μέλλον να συμβαίνουν τέτοιες πράξεις απαράδεκτες ενάντια στα ανυπεράσπιστα ζώα και ιδιαίτερα μέσα στα στρατόπεδα της εθνικής φρουράς.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει αυτή την αποτρόπαια και απαράδεκτη συμπεριφορά και ζητούμε όπως ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός Εθνικής Φρουράς εξετάσουν αυτή την φρικαλέα πράξη του φαντάρου και να του επιβληθούν και οι ανάλογες ποινές.

Εχθρός μας δεν είναι τα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα. Φυλάσσετε Θερμοπύλες αντί να τις καταλύετε με το να επιτίθεστε στα εντός των τειχών τους ζωντανά πλάσματα!

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ
16/4/18