Καρέ καρέ η κλοπή σε κατάστημα στον Πρωταρά (vid)

0
890
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
Τη στιγμή που γυναίκα κλέβει πορτοφόλι ανυποψίαστης πελάτισσας σε κατάστημα στον Πρωταρά, κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα Μαρίνο Παυλικκά, χθες, σε κατάστημα στον Πρωταρά, γυναίκα βάζει το χέρι της σε τσάντα πελάτισσας και καταφέρνει να αποσπάσει το πορτοφόλι της.

Στη συνέχεια φεύγει από το κατάστημα έχοντας στην κατοχή της το πορτοφόλι.

Παρ’ όλα αυτά, έγινε αντιληπτή από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος, οι ιδιοκτήτες του οποίου το παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Σύλληψη 53χρονης

Την ίδια στιγμή, στη σύλληψη 53χρονης για κλοπή προχώρησε η Αστυνομία χθες βράδυ στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας.

Στη μία περίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα.