Κάβο Γκρέκο: Βουτιά παραλίγο να αποβεί μοιραία!

0
425
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
Βουτιά από ύψος 35-40 μέτρων επιχείρησε στο Κάβο Γκρέκο Ισραηλινή την περασμένη εβδομάδα και κινδύνευσε να πνιγεί όταν χτύπησε σε βράχια στον βυθό.

Κι αυτό ανησύχησε ακόμα περισσότερο τη Λιμενική Αστυνομία Αμμοχώστου, που προσπαθεί να προειδοποιήσει ξένους και ντόπιους για τον τεράστιο κίνδυνο που κρύβουν αυτές οι βουτιές, λόγω του βραχώδους χαρακτήρα του βυθού, αλλά και του φαινομένου στροβιλισμού του νερού που παρατηρείται στην περιοχή.

Τοποθετήθηκαν και πινακίδες σε τρεις γλώσσες που προειδοποιούν για τους κινδύνους, αλλά οι επισκέπτες φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στην ελκυστική θάλασσα, τους βράχους και τις πανέμορφες θαλασσινές σπηλιές. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του Ρόιτερ, οι προειδοποιήσεις δεν αποτρέπουν αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν.

Πηγή: Φιλελεύθερος