ΕΝΠ: «Προς εκπλήρωση των μετεγγραφών»

0
380

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

?
77775858, 99554859
Στον Active (107.4 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση ανανέωσης συνεργασίας με τον Αντρέ Πάους και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. «Είναι διαδικαστικό το θέμα με την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρέ Πάους. Μόλις επιστρέψει στην Κύπρο και υπογραφεί το συμβόλαιο θα ανακοινωθεί», είπε για τον Ολλανδό.

Έπειτα, μίλησε για την πορεία του σχεδιασμού: «Ολοκληρώθηκε η προεργασία αναφορικά με το τι χρειάζεται η Ένωση για να ενισχυθεί και προσπαθούμε να φέρουμε πολύ αξιόλογους παίκτες. Πρέπει να περιμένουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε μέχρι να τους πείσουμε να υπογράψουν.

Στόχος μας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να είναι σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ». Τέλος, αναφέρθηκε στη φημολογία για τον Άλεξ ντα Σίλβα: «Ακούμε και διαβάζουμε και εμείς διάφορα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Ντα Σίλβα. Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση των μετεγγραφών μας και δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας. Στην επόμενη εβδομάδα πιθανόν να αρχίσουμε να ανακοινώνουμε παίκτες. Το ότι δεν διαρρέει κάτι είναι προς όφελος της ομάδας».

 

Πηγή: goal.com.cy