Είχε βιώσει σεξουαλική κακοποίηση σε τρυφερή ηλικία ο πατροκτόνος της Ορόκλινης

0
675

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις τραγικές εξελίξεις μίας ακόμα οικογενειακής τραγωδίας, τα όσα έρχονται στο φως συγκλονίζουν και δείχνουν τις βαθύτερες αιτίες της ψυχικής διαταραχής του 34χρονου φερόμενου δράστη του φονικού της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Cyprus Times ο 34χρονος που χθες βράδυ μετά από λογομαχία για ασήμαντη αφορμή, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους στην Ορόκλινη, είχε βιώσει σεξουαλική κακοποίηση στην τρυφερή ηλικία των 6 χρόνων. Σημειώνεται ότι αυτό δεν είχε συμβεί στην Κύπρο, όπου η οικογένεια μετακόμισε μόλις τα τελευταία περίπου 3 χρόνια.

Ο 34χρονος που ομολόγησε την πράξη του, τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών και αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο. Σημειώνεται ότι εξαιτίας των ψυχικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε κλινική της Βρετανίας.

Όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ο 34χρονος αναφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες  «Εγώ τον σκότωσα, θα πάω φυλακή».

Το χρονικό του φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογομαχία ξεκίνησε όταν όλοι κάθονταν στο σπίτι και παρακολουθούσαν τηλεόραση, λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ο καβγάς ξεκίνησε για τα φάρμακα που έπρεπε να πάρει ο δράστης, ο οποίος μετά την έντονη λογομαχία φέρεται να επιτέθηκε στον πατέρα του. Τον έριξε στο πάτωμα και τον μαχαίρωσε.

Η 82χρονη μητέρα του θύματος και γιαγιά του 34χρονου δράστη, ειδοποίησε την Αστυνομία αναφέροντας τη είχε συμβεί. Ο 34χρονος εγκατέλειψε το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση για να συλληφθεί τελικά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Ανακρινόμενος παραδέχτηκε τη διάπραξη του εγκλήματος και υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που είχε πετάξει το φονικό μαχαίρι, σε ένα χωράφι απέναντι από το σπίτι τους.

Όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ο 34χρονος αναφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες  «Εγώ τον σκότωσα, θα πάω φυλακή».

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του Τζόρτζ Στήβεν Ιωάννου 34 χρόνων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, είχε προηγηθεί λογομαχία, έπειτα από την οποία ο γιος επιτέθηκε στον πατέρα με μαχαίρι χτυπώντας τον στο στήθος στα πλευρά και στην πλάτη, και στη συνέχεια έφυγε πεζός. Εντοπίστηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και συνελήφθη.