Δύσκολες ώρες για τον 18χρονο που έκανε χρήση ναρκωτικών… «Ας προσευχηθούμε όλοι για τον γιο μου»

0
430

Ως το πρόσωπο που προμήθευσε τον νεαρό, που σε 2 μέρες γίνεται 18 χρονών, με ναρκωτικά, φέρεται ο Σύρος που συνελήφθη τελευταίος από την Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση.

Ο νεαρός, εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε κωματώδη κατάσταση σε περιοχή της Μουταγιάκας έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως προέκυψε από μαρτυρίες, που φέρεται να προμηθεύτηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Άνδρες της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το βράδυ έρευνες σε συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι, όπου εντόπισαν 28χρονο Σύρο, η περιγραφή του οποίου ομοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην Αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον ανήλικο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma (τύπου έκσταση), 19,5 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στο χώρο έφτασε και ο διαχειριστής της καφετέριας, ένας 39χρονος Σύρος και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για υπόθεση ναρκωτικών. Και οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν χθες υπό 8ήμερη κράτηση.

Ο τρίτος Σύρος, που παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 7 ημερών, φέρεται ως το πρόσωπο που προμήθευσε τον νεαρό με τις ναρκωτικές ουσίες, έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για ναρκωτικό τύπου ecstasy.

Δύσκολες ώρες για τον 18χρονο…

Στο μεταξύ, διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο νεαρός.

Δύσκολες ώρες και για την οικογένεια του νεαρού που περιμένει ένα θαύμα. Έκκληση να προσευχηθούμε για τον γιο του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απευθύνει ο πατέρας του νεαρού, το όνομα του οποίου δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.