ΒΙΝΤΕΟ: Η μάνα του Θανάση που βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας ζητά δικαίωση… «Ο γιος μου είναι δολοφονημένος»

0
238

13 χρόνια μετά η χαροκαμένη μάνα του Θανάση Νικολάου συνεχίζει να ψάχνει απόδοση δικαιοσύνης…

29 Σεπτεμβρίου 2005…

Ο Θανάσης Νικολάου, 26 ετών τότε, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας, ύψους 30 μέτρων. Ο Νικολάου ήταν αρχιτέκτονας από την Αυστραλία, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είχε έρθει στην Κύπρο για 6μηνη μειωμένη στρατιωτική θητεία στην Εθνική Φρουρά….

13 χρόνια μετά η μητέρα του άτυχου νέου, Ανδριάνα Νικολάου, αναζητά απόδοση δικαιοσύνης, επιμένοντας ότι ο γιος της έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε. Επιμένει να αφήνει αιχμές για συγκάλυψη της υπόθεσης.

Το πρωί, η κυρία Νικολάου και άλλοι φίλοι και συγγενείς, συγκεντρώθηκαν έξω από τη Νομική Υπηρεσία πραγματοποιώντας δημόσια διαμαρτυρία.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι 13 χρόνια μετά η οικογένεια αναμένει ακόμα να μάθει την αλήθεια. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο άτυχος Θανάσης είχε βρεθεί νεκρός εν ώρα υπηρεσίας της Εθνικής Φρουράς, «χωρίς εξωτερικές κακώσεις που να δικαιολογούν πτώση, με το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του».

Οι χαροκαμένοι γονείς, ζητούν κάνουν λόγο για καθυστέρηση από πλευράς Εισαγγελίας στην τοποθέτηση υπεράσπισης. «13 χρόνια τώρα με βασανίζουν καθημερινά. Ένας καθημερινός και δαπανηρός αγώνας. Παλιά είχα ζητήσει συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα αλλά δε δέχτηκε να μας πει» αναφέρει η κυρία Νικολάου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή: cyprustimes.com