ΒΙΝΤΕΟ: Εκνευρισμένος απαντά στην Αστυνομία ο γνωστός youtuber Εύρος… Τα ναρκωτικά και η συγγνώμη

0
281

Νέο βίντεο ανάρτησε ο γνωστός youtuber, Εύρος Δημητρίου, μετά και τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Κυριακής για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών καθώς και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας στο όχημα που οδηγούσε.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που ανάρτησε ανέφερε ότι «μόνο τη μία μεριά της ιστορίας ακούσατε», παραδέχθηκε όμως ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης. Τόνισε μάλιστα ότι είναι χρήστης κάνναβης εδώ και 15 χρονιά.

«Δεν θέλω να εκθέσω την Αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ζήτησε συγνώμη για το περιβόητο πλέον «ερώτηση ή διαταγή».

Φανερά εκνευρισμένος, τόνισε ότι δεν θα δεχθεί κάποιος να του «χαλάσει το όνομά του» αλλά και το όνομα της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Εύρος Δημητρίου με επιβάτες δύο ανήλικες, ηλικίας 16 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημα ποσότητα κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων συσκευασμένη σε τέσσερις πλαστικές συσκευασίες. Στο μεταξύ κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Εύρος Δημητρίου οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ακολούθως οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στον 28χρονο για κατοχή ναρκωτικών, ενώ κατηγορήθηκε και για την οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και τέθηκε υπό κράτηση.