Αστυνομικοί έσωσαν τη ζωή γυναίκας στην επ. Αμμοχώστου

0
3400
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

?
77775858, 99554859
Με την άμεση επέμβασή τους, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου κατάφεραν χθες το βράδυ να επαναφέρουν στις αισθήσεις της γυναίκα ηλικίας 45 χρόνων, η οποία κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από ασφυξία.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά μεσάνυχτα, τρία μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε καθήκον και κινούνταν με περιπολικό όχημα σε αστική περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, αντιλήφθηκαν στο ισόγειο πολυκατοικίας αριθμό ατόμων, που προσπαθούσαν να παράσχουν πρώτες βοήθειες στη 45χρονη γυναίκα που φαινόταν να είναι λιπόθυμη.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέτρεξαν να βοηθήσουν και αφού διαπίστωσαν ότι η εν λόγω γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της, προχώρησαν αμέσως στην παροχή πρώτων βοηθειών. Τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν πως η γλώσσα της 45χρονης είχε πέσει προς τα πίσω και απέφρασσε τον αεραγωγό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Ένα από τα μέλη της Αστυνομίας άνοιξε τον αεραγωγό και συνέχισε την παροχή πρώτων βοηθειών, με αποτέλεσμα η 45χρονη να επανακτήσει τις αισθήσεις της.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε ακολούθως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού της παρασχέθηκε η απαραίτητη περίθαλψη έλαβε εξιτήριο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Αν θέλετε  να τοποθετήσετε αγγελία – ή οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επιχείρησή σας – στο neAmmochostos.com,  δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 70000137, ή να μπείτε στη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ και να μας στείλετε μήνυμα. Η συντακτική μας ομάδα θα απαντήσει αμέσως.