Από το κέντρο της Λεμεσού μέχρι τις Βάσεις… Ολονύχτιες έρευνες σε οικίες προσώπων γνωστών στις αρχές

0
49

Άλλο ένα βράδυ αστυνομικών επιχειρήσεων στη Λεμεσό στα πλαίσια των προσπαθειών για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα μέλη της δύναμης που συμμετείχαν στη χθεσινοβραδινή επιχείρηση διενήργησαν έρευνες σε 8 στόχους, δηλαδή υποστατικά και οχήματα προσώπων που είχαν απασχολήσει επανειλημμένως στο παρελθόν την αστυνομία.

Στο έδαφος τις Δημοκρατίας έγιναν έρευνες σε 6 υποστατικά και αυτοκίνητα, στις περιοχές Αγίου Αθανασίου, Αγίου Τύχωνα, Επισκοπής καθώς και στο κέντρο της πόλης.

Ένα πρόσωπο συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 10 φυλακιστήρια εντάλματα, τα οποία αφού εκτελέστηκαν αφέθηκε ελεύθερος και ένας άλλος φόρεσε χειροπέδες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων. Κατά τις υπόλοιπες έρευνες δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων έγιναν έρευνες σε ένα πρακτορείο στοιχημάτων και μια οικία –του ίδιου προσώπου- καθώς και σε ένα καζίνο. Για την πρώτη περίπτωση η Αστυνομία των Βάσεων προχώρησε στην κατάσχεση τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συγγενικό του πρόσωπο που ήταν παρών στην έρευνα συνελήφθη αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν φυλακιστήρια εντάλματα. Στη δεύτερη περίπτωση δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Πρόκειται στην πλειοψηφία τους, για πρόσωπα τα οποία είναι καλά γνωστά στην Αστυνομία, κάποια εκ των οποίων ανήκουν μάλιστα και στην ίδια ομάδα. Οι έρευνες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν