Αποκλειστικό Ν.Α – Παραλίμνι: Κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι για τις παραλίες!

0
4790
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

?
77775858, 99554859
Στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για κατάθεση κλήθηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ν.Α, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Παραλιμνίου, σχετικά με το θέμα των επεμβάσεων του δήμου στην παραλία Σκούταροι, έμπροσθεν του ξενοδοχείου Μάλαμα.

Θυμίζουμε ότι πρώτος για κατάθεση στο ΤΑΕ, μετέβη ο δήμαρχος Παραλιμνίου, ο οποίος κλήθηκε και κατηγορήθηκε για τις εργασίες που έγιναν εντός της ζώνης προστασίας της παραλίας (μετακίνηση χωμάτων και υλικών), έπειτα από την καταγγέλια του επάρχου Αμμοχώστου, Γεώργιου Χρυσαφίνη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι (που καλούνται ένας – ένας και διαφορετικές ημέρες) κατέθεσαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για διάφορα ζητήματα επί του θέματος, όπως για το πως πάρθηκαν οι αποφάσεις για τις εργασίες στην παραλία (αν δηλαδή πέρασαν από την πλειοψηφία του δημοτικού Συυμβουλίου οι προτάσεις) κ.α. Στην πορεία θα διαφανεί εαν θα τους επιβληθούν κατηγορίες.

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, πάντως, υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Πυρίλλης  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος έλαβε νομική γνωμάτευση για το γεγονός ότι διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έργα καθαρισμού και εξωραϊσμού στις παραλίες.”