Αποκλειστικό Ν.Α: Καβγάς στον Πρωταρά, προκάλεσε αναστάτωση!

0
1816
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ!
Αναστάτωση προκάλεσε παρέα Βρετανών τουριστών τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο του Πρωταρά, όταν για άγνωστο λόγο άρχισαν καβγά – Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων – Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα! 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, παρέα πέντε ατόμων από την Βρετανία, ενώ βρίσκονταν έξω από κατάστημα στον Πρωταρά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άρχισαν καβγά προκαλώντας την αναστάτωση και τον πανικό στους θαμώνες των γύρω καταστημάτων! Μάλιστα στη σκηνή, όπως πληροφορηθήκαμε, έσπευσαν και ασθενοφόρα, αφού κάποιοι εξ αυτών τραυματίστηκαν (είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες ως προς τον αριθμό των ατόμων – ένας ή δύο – που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο) χωρίς ωστόσο να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Να σημειωθεί, πάντως ότι – όπως μας κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες – η συγκεκριμένη παρέα ήταν ιδιαίτερα εριστική καθόλη τη διάρκεια τη νύχτας.

Να πούμε, επίσης, ότι για να κατευνάσουν τα πνέυματα, χρειάστηκε η επέμβαση των καταστηματαρχών, αλλά και των περαστικών, αφού τα περισσότερα καταστήματα είχαν πελάτες μέσα και έβλεπαν…αποσβολωμένοι τον καβγά.

*Φωτογραφίες αρχείου