Αποκλειστικό Ν.Α: Θύμα διαφθοράς καταγγέλλει ότι έπεσε κοπέλα με νοητική υστέρηση!

0
4100Θύμα διαφθοράς από δύο άτομα καταγγέλλει ότι έπεσε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neAmmochostos.com, κοπέλα, η οποία πάσχει από “νοητική  και ψυχική αναπηρία”. Το εν λόγω περιστατικό καταγγέλθηκε από συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας στις 13/5/2018.

Η αστυνομία Αμμοχώστου εντόπισε αμφότερους τους κατηγορούμενους (αλλοδαποί), σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου και κατόπιν δικαστικού εντάλματος, τέθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους.
.
Το Ν.Α, γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο, λόγω της λεπτότητας της υπόθεσης, κρίνει ότι θα ήταν αντιδεοντολογικό, δημοσιογραφικά, να τις αποκαλύψει, από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Η υπόθεση διερευνάται προσεχτικά και εξονυχιστικά από την Αστυνομία Αμμοχώστου!
 Αν θέλετε να τοποθετήσετε αγγελία – ή οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επιχείρησή σας – στο neAmmochostos.com,  δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 70000137, ή να μπείτε στη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ και να μας στείλετε μήνυμα. Η συντακτική μας ομάδα θα απαντήσει αμέσως.