Αγία Νάπα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Οικήματος των Εθνικόφρονων Σωματείων

0
373
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Διαβάστε την ανακοίνωση της πολιτιστικής λειτουργο΄του δήμου Αγίας Νάπας, κ. Μαρίας Τοφινή Τσαντίλα:

“Η ανακαίνιση του Οικήματος των Εθνικόφρονων Σωματείων Αγίας Νάπας εγκαινιάστηκε
από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Έντιμο Δήμαρχο Αγίας Νάπας κύριο Γιάννη Καρούσο την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 επί Προεδρίας των Σωματείων κυρίου Μάριου Βάσου.

Mετά από μια μακράν και δύσκολη διεκπεραίωση της όλης ανακαίνισης του κτηρίου και αφού εξαντλήσαμε τα όσα περιθώρια είχαμε για να συλλέξουμε πληροφορίες όσο αφορά τα ιδρυτικά μέλη, πρώην προέδρους και γενικά ότι αφορά την πορεία του Οικήματος και όχι την δράση των μελών, καταγράψαμε και ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του κτηρίου των Εθνικόφρονων Σωματείων καθώς και τη δημιουργία του Μουσείου του Απελευθερωτικού Αγώνα 55’ -59’ – Λουκά Λουκά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν – θέλω να πιστεύω – με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους καθώς και όλους τους χορηγούς που πρόθυμα στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ επίσης, για την αναγνώριση της εθελοντικής προσφοράς μου. Ότι πρόσφερα, το έκανα ως Μέλος των Εθνικόφρονων Σωματείων, χωρίς την ιδιότητα της Πολιτιστικού Λειτουργού. Πρόσφερα ότι ήταν δυνατόν εθελοντικά εις μνήμη του πατέρα μου και πρώην Προέδρου των Σωματείων Παναγιώτη Τοφινή. Ευχαριστώ όλους!”

“Μην τον εκλαίς τον αητό όντε ψηλά πετάει,
λούζεται ήλιο κι ουρανό τη λευτεριά τηράει . Λ. Αερόπουλος ”