Αγία Νάπα: Κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του επενδυτή προσελήφθη ως… αστυνομικός

0
557
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

?
77775858, 99554859
Απίστευτο, παράδοξο και όμως… Κυπριακό. Άνδρας 28 ετών από το χωρίο της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ κατηγορείται με άλλους τέσσερις για τον ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου επενδυτή της μαρίνας Αγίας Νάπας και της υπόλοιπης παρέας του, τον Σεπτέμβριο του 2016 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και κλήθηκε για απολογία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προσελήφθη ως αστυνομικός…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης»,ο 28χρονος όταν εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα δούλευε στο  συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο στη Αγία Νάπα ως σερβιτόρος και φέρεται να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο σε όσα εκτυλίχθηκαν. Ως εκ τούτου κατηγορήθηκε για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.
Όσον αφορά τις κατηγορίες που επιβαρύνουν τους επτά, αυτές αφορούν την επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Ο ένας εκ των κατηγορούμενων, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, αντιμετωπίζει κατηγορία αυτουργίας. Οι υπόλοιποι τρείς κατηγορούμενοι ένας Βούλγαρο, ένας Λιθουανός και ένας κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες.
Οι τέσσερις Ελληνοκύπριοι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στις 24 Μαΐου.
Επίσης να σημειωθεί πως, αρχικά οι επτά κατηγορούμενοι ήταν αντιμέτωποι με τις  κατηγορίες κλοπής και κατοχής επιθετικών οργάνων αλλά αθωώθηκαν μιας και οι παραπονούμενοι δεν κατέθεσαν στο δικαστήριο.