Αγία Νάπα: Θλίψη για τον άτυχο φοιτητή που σκοτώθηκε – Οι μοιραίες διακοπές

0
644

Δεν άργησαν να φτάσουν στην Ιρλανδία τα τραγικά νέα για τον θάνατο του 20χρονου Conor Morgan τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, όταν κάτω από συνθήκες που δειρευνώνται έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων.
Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο στην Ιρλανδία ο άτυχος Conor που φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του De la Salle College, αγωνιζόταν και στην τοπική ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου Dundalk Gaels.
Ο σύλλογος με ανάρτηση του στο facebook εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του άτυχου 20χρονου. «Η σκέψη μας είναι με τους γονείς του Conor, Paul και Sarah σε αυτή την απίστευτα δύσκολη και καταστροφική στιγμή που ζουν» σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του.
Οι μοιραίες διακοπές
Ο άτυχος Conor βρισκόταν στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.
Γύρω στις 4 το πρωί εντοπίστηκε από φίλους του νεκρός στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία. Κλήθηκε στο μέρος ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος εκ πρώτης όψεως έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν με το πέρας της νενομισμένης νεκροτομής που αναμένεται να καθοριστεί αργότερα σήμερα.
Σύμφωνα με τα ευρήματα στην σκηνή ο νεαρός βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του εν λογω ξενοδοχειακού συγκροτήματος όπου διέμενε. Φαίνεται δε να έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων.
ΠΗΓΗ:teporter.com.cy