Άνοιξε η παραλία της Δερύνειας στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

0
518

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
Άνοιξε σήμερα η «παραλία της Δερύνειας» που είναι κοντά στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και κάτω από τη διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας» του κατοχικού στρατού, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη χρήση της παραλίας και από σήμερα μπορούν οι λουόμενοι να την χρησιμοποιούν, βάσει του πρωτοκόλλου που υπεγράφη πέρσι μεταξύ του «δήμου» Αμμοχώστου και των «δυνάμεων ασφαλείας» για λειτουργία της παραλίας για το κοινό.

Αναφέρεται ακόμα ότι η παραλία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι  τις 29 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 08.00- 22.00.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Γενί Ντουζέν», η παραλία είχε ανοίξει πέρυσι τον Αύγουστο και ενώ αρχικά επρόκειτο να είναι προσβάσιμη για όλους, τελικά υπήρχε έλεγχος στην είσοδο και επιτρεπόταν η είσοδος σε άτομα με τουρκική υπηκοότητα ή ταυτότητα του ψευδοκράτους. Αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις και στην τ/κ πλευρά. Η παραλία έχει μήκος 240 μέτρα, διαθέτει 240 ξαπλώστρες και καντίνα για φαγητό.

Πηγή:ΚΥΠΕ