Άνδρος Καραγιάννης: Η περιγραφή του για την ζωή στην Δερύνεια

0
496

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Για την καθημερινή ζωή στην Δερύνεια  αλλά και για την ιστορία του Δήμου, μιλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thimios Photography Studio, ο δήμαρχος Άνδρος Καραγιάννης.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα ανέφερε ο κ. Καραγιάννης:

Δερύνεια_συνέντευξη δημάρχου κ. Άντρου Καραγιάννη

Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου Δερύνειας κ. Άντρου Καραγιάννη ,περιγράφει την καθημερινότητα της περιοχής και την ιστορία της.Μέσα από τη συζήτηση που είχαμε με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής κατάλαβα ότι πραγματικά πρόκειται για ένα δήμαρχο που θέλει να προσφέρει στους δημότες του.Η περιγραφή για τη ζωή στη Δερύνεια πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία,αλλά θα μείνω στο σημείο που προσεγγίσαμε την νεκρή ζώνη…..το πέρασμα του οδοφράγματος,για να δούμε από πιο κοντά τα σημεία που οι Tάσος Iσαάκ και Σολωμός Σολωμού,δολοφονήθηκαν……..τη στιγμή που το έζησα,τα συναισθήματα και η ένταση ήταν απίστευτη. Νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός που έζησα,αυτή τη στιγμή!!! Ευχαριστώ τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού,την ένωση ταξιδιωτικών πρακτόρων Κύπρου καθώς και την αεροπορική εταιρία Tus Airways,για τηv πρόσκληση και την καταπληκτική φιλοξενία και φυσικά την Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου για την οργάνωση αυτής της αποστολής.#visitcyprus #pameioannina #ioannina #epirus #greece #travel #unique #thimiosmantziosphotography #focusfotografiaioannina #drone #dronephotography #visitgreece#ioanninatravelpage #epirustravelpage #epirustravelquide #traveltoioannina #ioanninamytown #myioannina #ioanninatraveller

Posted by Thimios Mantzios Photography on 10. maí 2018